Jos Voisit Jäädä

hausmylly – jos lyrics : jos, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit jäädä. jos voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, jos voisit jäädä on aina joskus vaikeaa, ja joskus vielä haikeampaa, mutta sanon vielä sua kaipaan, sä sait sen aikaan. kaiken jälkeen toivon vielä: jos, voisit

Jos voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, jos voisit jäädä On aina joskus vaikeaa, ja joskus vielä haikeampaa, mutta sanon vielä sua.

Joskus, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit jäädä.

JosJos voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, jos voisit jäädä sanoitukset Etkö löytänyt etsimääsi? Lyrics.fi on yhteisöpalvelu suomalaisten kappaleiden sanoituksille.

Finland Canada Live Raute Corporation – Interim Report January 1 – March 31, 2020 – This is a summary of Raute’s Interim financial report January 1 – March 31, 2020. The complete report is attached to this release as a pdf file and is also available on the company’s’ website at www.r. RAUTE CORPORATION INVESTOR NEWS 22 April

Jos Lyrics: Joskus, voisit jäädä mun luo / En enää milloinkaan päästäis sua pois / En koskaan, jos voisit jäädä / Jos voisit jäädä mun luo / En enää milloinkaan tuskaa mä tois, en.

Jos, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit jäädä. Ei ole helppo nukahtaa, ei ole helppo unohtaa, koska muistot mieleen niin palaa, ikävääni en nyt salaa. Kaiken jälkeen toivon vielä: Jos, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit.

Joskus, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit jäädä. Jos vo.

Jos vo.

Jos – Hausmylly Übersetzung und Songtext, Lyrics, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos.

en koskaan, jos voisit jäädä. Jos voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, jos voisit jäädä On aina joskus vaikeaa, ja joskus vielä haikeampaa, mutta sanon vielä sua kaipaan, sä sait sen aikaan. Kaiken jälkeen toivon vielä: Jos, voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan päästäis sua pois, en koskaan, jos voisit jäädä.

En koskaan, jos voisit jäädä. Jos voisit jäädä mun luo, En enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, Jos voisit jäädä On aina joskus vaikeaa, Ja joskus vielä haikeampaa, Mutta sanon vielä sua kaipaan, Sä sait sen aikaan. Kaiken jälkeen toivon vielä: Jos, voisit jäädä mun luo, En.

Jos voisit jäädä mun luo, en enää milloinkaan tuskaa mä tois, en koskaan, jos voisit jäädä sanoitukset Etkö löytänyt etsimääsi? Lyrics.fi on yhteisöpalvelu suomalaisten kappaleiden sanoituksille.

Posts created 15000

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top